Home > çocuklar için tasarımlar > Baba ve Kızı için Dans Ayakkabıları

Baba ve Kızı için Dans Ayakkabıları

Mayıs 20th, 2009 banu Leave a comment Go to comments

Bir zamanlar kendi kendime çocuklar ile kafayı bozmuş bir anne olmayacağım diye söz vermiştim. Ama öyle olmuyor. Anne olduktan sonra herşey değişiyor. Kendime vakit ayırayım, hobilerimle uğraşayım diyorum. Bakıyorum onlar da çocuk ekseninde yeniden şekilleniyor. Hem de ben bundan müthiş keyif alıyorum.

Bazen yanlış bir meslek seçtiğimi düşünecek kadar çok severim tasarım konusunda okumayı… Kiminde hayal kurarım, kiminden ilham alırım… Hamileliğim ile birlikte hep çocuklar için tasarlanmış mekanlar ve ürünler gözüme takılıyordu. Bunlar da havada kalmasın en azından sanal hafızamızda yer alsın diye düşündüm. Yavaş yavaş buradan paylaşmaya başlayacağım.

Babaların kızlarına dans etmeyi öğretmesi için tasarlanmış bu ayakkabılar karşıma “jiklet“tin “blog-not“undan çıktı … Com-pa-ny tarafından tasarlanmış. Finlandiya’da Huopaliike E. Lahtinen firması tarafından geleneksel yöntemler ile kırmızı keçeden üretilmiş. Babalar günü yaklaşırken; satın almak isterseniz böyle buyrun :D

bunlara da göz atabilirsiniz…

  1. Primarima
    Mayıs 20th, 2009 at 17:55 | #1

    Çok güzelmiş çook

  2. Mayıs 20th, 2009 at 22:33 | #2

    süperler

  3. Mayıs 20th, 2009 at 22:39 | #3

    hakikaten harikalar.. anne olunca insan kendini unutuyor galiba.. porte çekeyim derken hep bakıyorum fıstığımın portrelerini çekmişim.. hayat onların etrafaında dönüyor gerçekten dediğiniz gib….

  4. itir salanci
    Mayıs 23rd, 2009 at 00:31 | #4

    son zamanlarda gördüğüm en şirin, en yaratıcı, en keyifli, en cool, en “bi tane de kız dogurmalıyım” dedirten sey bunlar!!

  5. Petek
    Haziran 15th, 2010 at 11:31 | #5

    Sizin yazmanızdan 1 yıl geçmiş ama bu yorumu yapmadan duramadım.Kızımız 11 aylık. Babamızın ilk babalar günü, yaklaşık 2 ay önce tesadüfen bu yazınıza rastladım ve bayıldım tabii. Çünkü ben de dans etmeyi babamdan öğrendim ve benim için çok özel birşeydir. Sanırım tüm baba ve kızlar için de öyle. Hemen araştırdım, buldum veee dün elime geçti ayakkabılar. O kadar güzeller ki, sadece keçe olduğu için ayağı rahatsız eder mi bilemiyorum ama daha kızımızın biraz daha büyümesi lazım kullanması için:) göreceğiz.Ben de büyük bir sabırsızlıkla pazarı bekliyorum Babamızın suratındaki ifadeyi görmek için. Çok teşekkür ederim iyi ki rastlamışım yazınıza. Sevgiler,

  1. No trackbacks yet.