Home > paylaşmalık > Siz hala Nurturia’lılaşmadınız mı?

Siz hala Nurturia’lılaşmadınız mı?

Blog dünyasını takip eden herkes duydu artık Kitubi‘mizin elinin emeği gözünün nuru Nurturia’yı… Ben duymayan arkadaşlarım için yazıyorum. Özellikle biri var ki - o kendini bilir - dünyanın bir ucundan SMS ile “yeşil kaka neden olur?” “len senin göbek ne zaman gitmişti?” gibi mühim sorular soruyor. Tabi benim SMS okuma alışkanlığım sıfır olduğu için, kendisine hiç bir zaman merakını giderecek kadar hızlı dönüş yapamıyorum… Nurturia sadece bu konuda bile derdine benden iyi derman olacaktır. Hem ben zaten oradayım. banushka‘yım. Beklerim.

Nurturia Nedir?
“Nurturia ile çocuğunu daha kolay büyüt”
Bebek bekleyen ve küçük çocuklu ailelerin çocuklarının günlük hikayelerini, gelişimlerini sevdikleri ile paylaşabildikleri, aynı zamanda diğer anne-babalar ile tecrübe paylaşarak yardımlaşabildikleri sosyal platform Nurturia.

Nurturia’da Neler Yapabilirsiniz?

  • Kendiniz için bir hesap açabilir, çocuklu arkadaşlarınızı ekleyebilirsiniz, yeni arkadaşlar bulabilirsiniz.
  • Kendi hesabınızın altında çocuklarınız için ayrı birer hesap oluşturabilirsiniz. Çocuklarınızın günlük maceralarını buradan paylaşabilirsiniz.
  • Çocuğunuzun anı defterini güncelleyerek hem anılarını hem paylaşırken, hem de gelecek için kayıt altına alabilirsiniz. İlkleri, dedikleri, yaptıkları, büyümesi…
  • Çocuklarınızın hesaplarını eşinizle birlikte güncelleyebilirsiniz.
  • Çocuk büyütmekle ilgili her türlü sorunuzu sorabilir, soru yanıtlayarak tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz.
  • Gruplar kurabilir, varolan gruplara üye olabilirsiniz.

Hamilelikten itibaren

  • Hamileyseniz de üye olarak hamileliliğinizin nasıl geçtiğini, günlük heyecanlarınızı, sıkıntılarınızı paylaşabilirsiniz.
  • Henüz doğmamış çocuğunuz için profil sayfası açıp, anı defterini oluşturmaya başlayabilirsiniz. İlk tekmeleri, cinsiyetinin öğrenilişi, isim seçimi…
  • Tecrübeli anne-babalara hamilelik ve çocuk bakımı ile ilgili sorular sorabilirsiniz. Gruplara üye olabilir ya da kendi grubunu kurabilirsiniz.

Nasıl Üye Olabilirim?
Üyelik ücretsiz. www.nurturia.com.tr adresinden 1 dakikada üye olabilirsiniz. Kayıt olduktan e-posta adresinizi onaylamayı unutmayın.

Nurturia Tanıtım Turu Adresi: http://www.nurturia.com.tr/account/tour

Nurturia Ne demek?
Nurturia, İngilizce’de iyi bakmak, büyütmek anlamındaki “Nurture” kelimesinden geliyor. Yurt dışına açılma planlarından dolayı ingilizce kökenli bir isim seçilmiş.

Categories: paylaşmalık Tags:
  1. Mart 4th, 2010 at 00:08 | #1

    Bloğunuzu severek takip ediyorum, yorum yazma açısından biraz üşengeçim galiba
    buradan paylaştığınız bilgiler için teşekkür etmek istiyorum, çok şey öğreniyorum gerçekten

  2. Mart 4th, 2010 at 09:20 | #2

    bu aralar herkesin sayfasinda nurturia hakkinda bilgi var, hepiniz tanitim yapmak icin mail’mi aldiniz? :-) bence güzel bi site ama ben kendi acimdan bilgilerimi ve fotograflarimi hersayfaya koymak istemiyorum. Eger almanyada olsaydik basima birsey geldiginde hakkimi nasil ariyabilecegimi biliyorum ama türkiyede bu konuya pek önem gösterilmiyor. Burda kimsenin avukat sigortasi bile yok. Biz almanyadaki sigortalarimiz devam ediyoruz ama türkiyeye gecmiyormus. Avukat sigortasi, kaza sigortasi, hayat sigortasi ve ailemizden biri, birinin esyasina yada devlet malina zarar verirse bunu karsilayan bir sigortamiz var (2milyon euroya kadar) Keske türkiyede böyle birsey olsa, sigortaciligami baslasam ne :-)

  3. Mart 4th, 2010 at 09:59 | #3

    yeliz hanım
    ne kendinizin ne çocuğunuzun fotoğrafın koymak zorunda değilsiniz.. kendini deşifre etmek istemeyen çok anne var emin olun

  4. Mart 4th, 2010 at 11:41 | #4

    Derya… ben de yorum tembeliyim anlıyorum seni… teşekkür ederim :)

    Yeliz’cim… Bu hafta Nurturia’yı tanıtma haftası ilan ettik :)
    Nurturia’yı özellikle de senin kaygı duyduğun sebepler nedeni ile öneriyorum. Bu platformda herkes kendine uygun, işine yarayacak bir nokta bulabilecektir.
    Fotoğraf albümü veya anı defterini SADECE eşin veya sadece ailenle paylaşma gibi bir tercihte bulunabiliyorsun. Profilini HERKES’e açabilrisin veya sadece kendine tutabilirsin… Soru ve cevaplarına profilinden toplu olarak ulaşılmasını kısıtlayabiliyorsun veya açabiliyorsun. Benzer platformlara göre bence gizlilik yönünden çok esnek. Sen bir gel dene en güzeli :)

  5. Mart 4th, 2010 at 12:44 | #5

    ok bugün kayit olup bi bakicam… Bu kadar anne “gelin, katilin” diyorsa bunda birsey vardir, demi?

  1. No trackbacks yet.