Home > ilkler > Ada’m 40 günlük

Ada’m 40 günlük

Mayıs 12th, 2011 banu Leave a comment Go to comments

Ada’m tam 40 günlük oldu. ve nihayet göbeği de düştü. - evet evet göbeği tam 40 günlükken düştü. - Kırkının dolması şerefine ablasının okulu ile birlikte bir halk sağlığı merkezini gezmeye gittik - diş bakımı konusunda bir sunum dinledi :P Akşam da çitileye çitileye tümden yıkayabildim, mis gibi oldu :) Şahsına münhasır bir bebek Ada’m; ilk bebeğim olsaydı belki biraz high need diye adlandırabilirdim kendisini… azıcık hoşuna gitmeyen bir şey bile anında mimiklerinden okunuyor. Zaten sen onu okumazsan, o senin canına okuyor. Slingde ve suda çok sakin, huzurlu… Onun dışında kıpır kıpır; yuvarlanamasa da turtıl gibi kıvrılarak kaçmayı keşfetti. Baktı olacak gibi değil, ablasının sevgi gösterileri altında eziliyor, bir an önce büyüme çabasında… Hamileliğim nasıl göz açıp kapayıncaya kadar geçtiyse, korkarım bu kuşun adam olması da aynı hızla gerçekleşecek.

Onun kırkı uçtu gitti ama lohusa cinleri geldi benim kafama kondu. Ota b*oka hislenip ağlıyorum. Tutamıyorum kendimi… Gerçekten hayattaki tek kaygımın çocuklarımı yetiştirmek olmasını dilerdim. Acele etmeden, kaygılanmadan, sindire sindire yaşanmalı büyüdükleri her an… Yapamıyorum. yapabilecek gibi de değilim. Ona yanıyorum.

Categories: ilkler Tags:
  1. Mayıs 16th, 2011 at 19:11 | #1

    Banucum;
    Ada’ya maşallah solaryuma girmiş gibi.. Bir de Mira’ya da çok benziyor.. Çok şeker bir bebiş bu.

  2. Mayıs 16th, 2011 at 22:06 | #2

    Ay Banu nasıl bi adam bu ADA. Nasıl büyümüşde küçülmüş bakıyor ya, bayıldım. Ada’nın gelişmelerini okudukça heyecanlanıyorum kendi adıma.
    Lohusa cinlerinin bir an evvel gitmesini diliyorum. bana hiç gelmezler umarım zira hamilelik cinleriyle başa çıkamazken lohusa cinleri şöyle dursun.
    Banu hayatın hızı öyle malesef 3.yüde doğurmuş olsak ondan da bi şey anlayamayacağız.
    Sevgiler

  3. Mayıs 17th, 2011 at 08:13 | #3

    Banucum çocuk büyütürken acelesiz kaygısız her an sapsakin olmayı başarabilen var mı acaba?? Ada’cık nasıl cin cin bakıyor öyle koca bir maşallah ikinci bir bilmiş ufaklık geliyor galiba :)
    lohusa cinlerini kışkışlayabilirsin dilerim bir an önce sevgiler :)

  4. Mayıs 17th, 2011 at 18:49 | #4

    Yallah Cinler Yallah, Kış Kış Cinler Kış Kış diyoruz:))
    Ada’nın bakışlar nasıl da kocamn öyle…

  1. No trackbacks yet.