Home > günce > Huzurlarınızda günün ışıltısı; Ömer Aykan :)

Huzurlarınızda günün ışıltısı; Ömer Aykan :)

Ortaokulda kolkola girip fısır fısır okulun bahçesinde turladığımız… Çenemize dayanamayan öğretmenin sınıfın iki ucuna oturttuğu ama küçücük kağıtlar ile mesajlaşmamıza asla engel olamadığı… akşamları telefonu annelerimizin “siz bütün gün okulda birlikte değil miydiniz?” isyanından önce kapatamadığımız… Büyüme sürecimizde zaman zaman yollarımızın ayrıldığı ama ne zaman kesişse hep kaldığımız yerden aynen devam ettiğimiz. Ve duruldukça bağlarımızın kuvvetlendiği… Yasemin‘im bu sabah ikinci defa anne oldu.

Bugün kendim doğuruyormuşcasına heyecanlandım. Onun ilk defa anne oluşu benim hayatımda da çok şey değiştirmişti. Onun kızını büyütmeye sürecinde, ben de çocuklar hiç arası olmayan kişilikten anneliğe doğru yol almıştım. Kızı Karya benim iletişim kurabildiğim ilk bebek olarak kalbimde yerini aldı. Onunla “benden anne olur mu dersin?” diye düşünmeye başlayıp nihayetinde anne oldum.

Şimdi de hoşgeldin Ömer Aykan diyorum. Heyecanla bekliyorum bizlere yaşatacağın yeni değişimleri…

Ömer adını Karya koydu… Anneannesinin yetişkin dünyası için polemik yaratabilecek “Kayra kardeşini hangi ismi ile çağıracağız?” sorusuna tavrını da “siz nasıl çağırmak istiyorsanız öyle çağırabilirsiniz, ben Ömer diyeceğim” diye net bir şekilde koydu. Ve beni kopardı :)

bunlara da göz atabilirsiniz…

Categories: günce Tags:
  1. Kasım 8th, 2009 at 00:38 | #1

    Banucuğum,
    Gözünüzaydın. Yasemin’i senin nezdinde tebrik ediyorum. Ömer Aykan’a sağlıklı, mutlu, huzurlu, sevdikleriyle geçireceği ve hep istediklerini yapabileceği uzun bir ömür diliyorum. İsim konusunda ben de Kayra’yla aynı fikirdeyim:)
    ç.

  2. Kasım 9th, 2009 at 00:20 | #2

    yasemin ..fotoğraflarda dahi o içtenliğini yakalıyorsun..

    en yakın zamanda göreceğim, az toparlansınlar..

    hoşgeldin aramıza Ömer Aykan bebek:)

  3. Kasım 9th, 2009 at 09:08 | #3

    Ömer hoşgeldi aramıza.. Sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayati olur inşallah hem onun hem ailesinin.. Bir de “benden anne olur mu” diye sorgulamışsın ya kendini zamamnında.. Yuh olsun Banu sana.. Senden olmazsa kimseden olmaz.. Harika bir anne, harika bir arkadaşsın sen..

  4. Kasım 9th, 2009 at 16:47 | #4

    banucum, lohusa kadın böyle ağlatılmaz ki ama… o kadar güzel,o kadar doğal yazmışsın ki canım arkadaşım,gerçekten kelimeler kifayetsiz… Her şey için sonsuz teşekkür ederiz Cömert ailesi olarak!! Herbirimizin ayrı ayrı yanında oldunuz, Cenk ile beraber… heyecanımızı, mutluluğumuzu fotoğrafladınız, Karya’nın oyuncağını bile düşündünüz, daha ne diyim! İyi ki varsın Banu’cum inşallah ben de senin böyle güzel bir gününde yanında olup destek olabilirim… Hepinizi çok seviyorum…

  5. Kasım 9th, 2009 at 22:39 | #5

    nasıl özendim ama anlatamam.

  1. No trackbacks yet.