Home > günce > Parkta…

Parkta…

Bir önceki haftasonu yavaş yavaş bahar geliyor demiş. Sabah erkenden, kentimizin hak ettiğimiz şekilde yönetileceğine dair bir hayalperestlikle oyumuzu kullanmış. Dışarıda güzel bir kahvaltı yapmış ve sonrasında kendimizi parka atmıştık. Seçim vesilesi ile tatil yapan kocam, hadi deyince kapı önüne koşan kızım ile harika bir gün geçirmiştik. Çok güzel de fotoğraflar çekmiştik. Yanlız fotoğrafların olduğu kartı evin içinde şeytan alıp götürüp, bugün geri getirmeye karar verdi… Geç meç farketmez, bu fotoğrafları blogumuza koymazsam çatlardım :)

bunlara da göz atabilirsiniz…

Categories: günce Tags:
  1. Nisan 6th, 2009 at 15:02 | #1

    Pazarlar farklı ama eylemler aynı galiba. Özellikle salıncak ve çakıl üzerinde oturuşa çok güldüm. Biz de çok güzel bir gün geçirdik. Sevgiler:)))

  2. Nisan 6th, 2009 at 16:03 | #2

    maşallah annesi, senin kız çok hızlı büyüyor.. yakında koşarak gidecek parka :-)
    sevgiler
    gorki

  3. itir salanci
    Nisan 9th, 2009 at 10:46 | #3

    ahh ahh bizde ayni hayalperestlikle oy sandigina kostuk, aksamina da tv karsisinda tirnaklarimizi yedik ama nafile..5 sene daha sehrimizin mahvolmasini izleyecegiz uzuntuyle :(

    amaa yinede o gun bizim icinde arda acisindan cok keyifli gectiii, biz cankaya ilkokulunda oy kullanirken, o okul bahcesinde pusetle turladi, guneslendi ve azicik kestirdi..babaannesine gidip meyve yedi, aksam ustude eve gelen misafirlerle azip kudurup saat 19:30 da küüt diye kendiliginden bayilip uyudu!!! bende şaşakaldim!! :)

    aa amma detay yazdim yahu, blogum yok ya, boyle idare ediyorum :-)

  1. No trackbacks yet.