Home > annesi mira'ya yaptı, buluşma, günce, videolar > Mira’nın dayısı geldi :)

Mira’nın dayısı geldi :)

Aralık 26th, 2008 banu Leave a comment Go to comments

… hatta ben iki satır yazana kadar neredeyse gidecekler :)

Kardeşim Baha ve eşi Özge tatile geldiler taaa Amerika’lardan… Çok özlemiştik iyi oldu gelmeleri :)

Yer; Baha ve Özge’nin edi büdü yaşadıkları evleri… geçen sene bu aralar… önce küçük kardeşimiz Süha masterının son dönemini tamamlamak üzere yanlarına yerleşir… ardından ben karnıburnunda olarak eklenirim… benim peşime Cenk ve annem takılır… ve sonunda Mira’cım da bizlere katılır :D Ne curcuna yaşattık evlerinde bir bilseniz… Zor bir şey, sakin sessiz yaşamaya alıştıktan sonra evde uzun süreli misafir kabul etmek ama gık bile demedi, şekerler… Sayelerinde lohusa cinleri bile yanıma yaklaşamadı… çok güzel günlerdi :) İşte bugünlerde de o günler kadar güzel anılar depolamaya çalışıyoruz…

Yukarıdaki resimde gördüğünüz uzaylıyı geçen sene bu zamanlarda, Mira’cım karnımdayken, Baha ile Özge’nin evinde örmüştüm. Hamileliğin son aylarında tam hacıyatmaza dönüşünce… durup durup kendimi hep online alışveriş sitelerini gezerken bulunca… çocuklar ve bebekler için satılan tasarım ürünlerden ve fiyatlarından gözlerimi alamayınca… aldım elime bir tığ ve bir yumak ip… Garip görünüşlü modern oyuncaklar moda diye… ben de dedim; bir uzaylı öreyim. Hem daha acayip bir şey çıkarsa da, neye benzerdiğine ilişkin bir açıklama yapmama gerek kalmayacaktır diye düşündüm. Ne yapıyorsun diyenlere de uzaylı dedim geçtim… Baha ile Özge burada olunca, o günler geldi aklıma… Uzaylımızı da görün istedim.

Örgü oyuncaklar konusuda gaza gelir, örerim derseniz buyrun buraya, buraya ve buraya bakın… Yok bunlar deli işi bana göre değil derseniz durmayın Hamarat Anne‘den bebeğiniz için bir şeyler isteyin…

bunlara da göz atabilirsiniz…

  1. Aralık 26th, 2008 at 09:45 | #1

    Gözünüz aydın
    Allah nazardan saklasın kızınız çok güzel
    bahtı şansı bol olsun Maaşallah nasıl gülüyor yengeye

    Sağlıklı. mutlu huzurlu nice yıllar dilerim
    Herşey gönlünüzce olsun. Sevgiler

    Yelda

  2. Aralık 26th, 2008 at 12:48 | #2

    ne güzel olmuş. benim kardeşim ise Kanada’da. artık Yiğit dayısını seneye yaza görecek inşallah.
    nice güzel yıllar diliyorum şimdiden…
    sevgiler
    gorki

  3. Aralık 26th, 2008 at 15:25 | #3

    Gözünüz aydın Banucum, ne güzel cümbüş şeklinde yaşamak güzeldir yaa, hele ki senin hiç öyle hamilelik nazı yaptığını sanmıyorum ben, senin gibi sakin düşünceli bir insanın, bence onlar da çok mutlu olmuşlardı sessiz sakin hayatlarına hareket gelince… Öptüm Miracığımı..

  4. Aralık 26th, 2008 at 19:25 | #4

    Bende bir sobeniz var sevgiler:)

  5. Aralık 29th, 2008 at 02:38 | #5

    Banucum,
    Gözünaydın, kardeşciğin gelmiş. Miracığım da her zaman ki gibi dünya tatlısı. Burcu’ya katılıyorum. Ankara’da yalnız bir çekirdek aile olarak “var mı kalabalık, curcunalı bir aileden eğlencelisi?” diyorum. Şimdiden sağlıklı, mutlu, huzurlu, bol kazançlı bir yıl diliyoruz hepinize.
    Öperiz,
    ç.- s.

  6. Aralık 31st, 2008 at 11:08 | #6

    İyi yıllar, hep mutlu olun siz:)

  1. No trackbacks yet.